Armuvalus noormees püüdis endalt elu võtta

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Paide politseinikele, päästjatele ja kiirabi töötajatele tuli eile hilisõhtul väljakutse, kus teatati, et üks kohalik noormees üritab pärast tüdruksõbrast lahkuminekut endalt elu võtta, kirjutab

Kuma raadio koduleht.

Noormees tahtis plaani ellu viia Paide tehisjärve lähedal, kus ta soovis hüpata sillalt Pärnu jõkke. Kohale tulnud päästjad olid vajadusel valmis vette hüppama ja noormehe sealt välja tooma, kiirabibrigaad oleks vajadusel andnud esmaabi.

Noormees lubas enda juurde tulla vaid politsei välijuhil Priit Söördil, kes püüdis teda veenda vabatahtlikult sillalt alla tulema.

Ta ei võtnud aga kedagi kuulda. Noormees suhtles telefoni teel läbirääkijaga, kes proovis teda meelitada sillalt elusa ja tervena alla tulema. Umbes poolteist tundi pärast sündmuse algust soovi läbirääkija suhelda lähedal olnud kiirabitöötaja Andrus Elmikuga. Kui noormees hakkas talle telefoni ulatama, tabas Elmik ära õige momendi, haaras noormehel käest kinni ja püüdis teda sillale tõmmata. Ennast tappa soovinud noormees lasi aga jalad kohe rippuma ning jäi lootma, et ehk ei jõuta teda kaua kinni hoida. Elmikule läksid kiiresti appi politseinikud, koos tõmmati ta sillale ning viidi mitme mehe vahel politseiautosse.

Meditsiinilist abi ei olnud kellelegi vaja osutada, noormees viidi Paide politseijaoskonda kainenema.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles