Lasteaiad tähistasid südamenädalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Südamenädalaga seoses korraldas Viisu lasteaed eile tervislikku lõuna, mida kutsus valmistama Vodja kooli koka Märt Metsalliku.

Metsallik ütles, et menüüs olid lastele üsna tavapärased kalapulgad ja kartulipüree. Tervislikumaks muutis toidud see, et kalapulgad olid tehtud ise ja kartulipüreesse lisatud porgandit. «Iga pulga tegemiseks kulus neli räime,» täpsustas ta. «Kartulipüreele panin maitseks peale kohupiimast, hapukoorest ja naadiõlist laste kokkusegatud kastme, värsked kevadised naadid sisaldavad palju vitamiini.»


Türi kesklinna lasteaia juhataja Malle Elmiku sõnul peeti neil südamehommiku liikumisi, mida viis läbi juhataja asetäitja õppe- ja kasvatuse alal Siiri Poopuu.


Lokuta lasteaia juhataja Elle Tuisk sõnas, et neil toimusid nädala sees rühmades mitmed südameteemalised ettevõtmised ja eile peeti ülelasteaialist spordipäeva.


Türi-Alliku lasteaia juhataja Tiina Lillepalu rääkis, et neil toimusid lasteaias pallimängude ja võidujooksude päevad, käidi tutvumas staadioniga ning nädal lõppes matkaga.


Särevere lasteaed sõidab juhataja Maie Roosi ütlust mööda 26. aprillil Imaverre piimandusmuuseumisse, kus toimub ettevõtmine «Klaas piima on südamele kasulik». Päev on kavas lõpetada südamesõbralike toitudega piknikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles