Rahvasprindil sõideti Moskvitšid Mercedesteks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna endise Türi metsakombinaadi territooriumil sõidetud Türi rahvasprindil näitasid kõige kiiremat minekut nelikveolised ralliautod, kuid ka mosseliiga mehed hoidsid lippu kõrgel.


Nädal enne sprinti oli korraldaja Argo Kuutok veel ürituse toimumise suhtes kahtleval seisukohal, sest osalejate huvi näis olevat nigel. Täna oli mehel aga põhjust rahuloluks, sest piirarvuks seatud 40 masina asemel panid end Türil proovile tervelt 61 ekipaaži.

Nobedamatel kulus raja läbimiseks ühe minuti ja 40 sekundi kanti. Teiste seas tegi rahvasprindil kaasa ka 11 Moskvitši, mille juhid paistisid silma eriti ulja stiiliga.
Kuutoki korraldada oli Türi rahvasprint kolmandat aastat. Mitmekülgne kahekilomeetrine rada pälvis tema sõnul osalejatelt palju kiidusõnu. «Eraldi arvestust peeti kaheksas masinaklassis ja igal sõitjal oli kolm katset, millest kaks kiiremat läks arvesse,» lisas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles