Parimaks leivaks valiti tavaline rukkileib

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kadri Tonka
Copy
Artikli foto
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Jürilaadal toimunud leivakonkursil valis linnarahvas parimaks koduleivaks Riina Karlsoni küpsetatud tavalise rukkileiva.

Oma lemmikleiva said valida ka Paide neli kuningat, kellele meeldis kõige rohkem Made Saadve küpsetatud singi ja vorsti tükkidega leib Mehine Amps.


Üritusel JüriVÄGI tantsinud ja JüriREGI laulnud meeste lemmikleiva küpsetas võistluse ainuke meesosaleja Riho Tubarik, kes valmistas leiva Juustu Jüri.


AS Fazer Eesti aga valis välja ilma lisanditeta kõige ehedama eesti leiva, mille küpsetas Aljona Laaneoks.


Koduleiva konkursil «Paide parim koduleib 2010» osales 13 leivaküpsetajat.

Märksõnad

Tagasi üles