Kareda lapsed laulsid võidu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: ERR

Kareda vallas Peetri lasteaia saalis selgusid eile õhtul valla parimad laululapsed. Kokku osales lauluvõistlusel 19 laululast vanuses 5-18 eluaastat.


Kareda valla haridus-ja kultuurkomisjoni liige Birgit Itse ütles, et laululapsi aitas hinnata ja edasisel lauljateel suunata nii lauluõpetajatest kui ka koorilauljatest koosnev kohtunikekogu. «Võrreldes varasemate aastatega oli sel aastal ürituse korraldamisel suur osa vabatahtlikul tööl, kuid osalejate sõnul oli kõik väga sujuv ning mälestused üritusest on positiivsed,» märkis ta. (JT)

TEAVE

Pühapäeval toimuvale piirkondlikule Põhja-Järvamaa lauluvõistlusele pääsesid edasi:
Karolin Kons, 5 a. «Kommilaul», õp. Hedi Jürgen; Abigail Tikerpalu 6 a. A. Röömel «Pliiatsite jonnipäev» õp. Sirje Grauberg; Elsa Pauliine Palu 8 a. R. Pajusaar «Ämbliku boogie» õp. Hedi Jürgen; Mari Einmann 8 a. P. Rips «Maasikamuusika» õp. Sirje Grauberg; Elis-Erika Maasi 9 a. K. Levin «Unine igatsus» õp. Andrus Kopliste; Helina Välb 11 a. T. Kärki «Tuulepoiste jenka» õp. Hedi Jürgen; Liina Kruusement 11 a. V. Ojakäär «Oma laulu ei leia ma üles» õp. Hedi Jürgen; Anett Taal 13 a. T.Voll «Kodu» õp. Hedi Jürgen; Dagni-Alice Viidu 18 a. R. Rannap «Eesti muld ja Eesti süda» iseõppija.

Eripreemiatega tunnustati tugevaimas vanusegrupis esinenud Ege Orlovski ja Ella Mari Roosi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles