Koolijuhile esitatud löömiskahtlus kinnitust ei leidnud

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha.
Politsei uuris, kas Päinurme internaatkooli direktor Kulno Klein tarvitas õpilaste suhtes vägivalda. Kleini sõnul hoidis ta lihtsalt kinni last, kes oleks võinud endale või teistele haiget teha. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Detsembris kirjutas Järva Teataja, et politsei uurib, kas Päinurme internaatkooli direktor (praegu endine direktor - toim) Kulno Klein tarvitas õpilase suhtes füüsilist vägivalda või mitte.

Uurimine on nüüdseks lõppenud. Ringkonnaprokurör Merike Lugna ütlust mööda on selgunud, et koolimaja koridoris tekkis rüselus, mille käigus kukkus õpilane direktorile otsa.

Mis pärast seda juhtus, ei ole Lugna väitel võimalik objektiivselt tuvastada. «Selles suhtes on kannatanu ja tunnistajate ütlused ebajärjekindlad,» selgitas ta. «Olukorras, kus erinevail menetlusetappidel on antud erinevaid ütlusi, on selge, et tõendid Kulno Kleini süüdistamiseks kehalises väärkohtlemises puuduvad. Seepärast lõpetati menetlus kriminaalasjas aluse puudumise tõttu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles