Mudilased tulevad võidu rattaga sõitma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval kell 11 algab Paide keskväljakul 36. koolieelikute jalgrattavõistlused, kus tänavu selguvad ka osavaimad lastevanemad.

Ürituse korraldaja, Järva autokooli üks omanikest Kulno Klein ütles, et aastate jooksul on vanemad näidanud end üritusel aktiivsemana kui lapsed, mistõttu ongi neil tänavu võimalus proovida traktoriga vigursõitu. «Vanemal, kes läbib raja kõige kiiremini ja võimalikult puhtalt, on auhinnaks jalgratas,» lausus ta.

Võistluste vaheajal esinevad spordiklubi Maribel Paide võimlemiskooli võimlejad. «Üritus peaks lõppema kella ühe-kahe paiku,» lisas Klein.
Eelmistel aastatel on jalgrattavõidusõit toonud kohale sadu huvilisi, näiteks 2008. aastal aastal oli neid keskväljakul lausa 220.

Klein loodab, et ka tänavu tunneb sõidu vastu huvi üle 200 lapse. «Elu on näidanud, et aktiivsem kirjapanek läheb lahti ikka viimastel päevadel,» lisas ta.

Jalgrattavõistlusele saab lapsi kirja panna kuni homseni Järva autokooli kontoris Paides Lai 6 kella 8-12 või telefonil 385 0888.
Korraldajad panevad lastevanematele südamele mitte lasta mudilasi võistlema ilma kiivrita. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles