Väätsa vallajuht ootas tulemusi kõhedusega

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Jarno Laur vaatab värvikihi alt välja puhastatud maalinguid, mis tegid remondi märksa keerulisemaks ja sundisid uusi lahendusi otsima.
Vallavanem Jarno Laur vaatab värvikihi alt välja puhastatud maalinguid, mis tegid remondi märksa keerulisemaks ja sundisid uusi lahendusi otsima. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Väätsa vallavanem Jarno Laur tunnistas, et valimistulemuste selgumise eel oli tal veidi kõhe tunne, sest Väätsal kandideeris ta esimest korda. Et ta kogub 165 valija poolthääle, tuli loomulikult meeldiva üllatusena.

"Loomulikult valmistab rõõmu isiklik tulemus, aga ka see, et erakond tegi korraliku tulemuse. Loodetavasti kogume rohkelt hääli ka teistes piirkondades," avaldas vallavanem.

Lisaks Laurile pääsesid volikokku SDE kandidaadid Väino Valdur (69), Marina Aben (29), Margit Lugna (25), Oksana Järve(24), Maire Laar (22), Tiia Mettus (20), Heigo Laaneoks (20) ja Andrus Suurkivi (17)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles