Ajujahile esitati 4 äriideed

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/ Scanpix.

Ettevõtluskonkursile Ajujaht esitati 303 äriideed, mis hakkavad võistlema peavõidu ja 50 000 euro pärast. Järvamaalt esitati 4 ideed.

EASi ettevõtluse- ja innovatsioonikeskuse direktor Aivar Roop pidas laekunud ideede arvu rõõmustavaks. «Ajujahile esitati 303 äriideed ja ma usun, et siin hulgas on palju väga suure potentsiaaliga ettevõtmisi. Enim ideid on ootuspäraselt IT ning tööstuse ja disaini valdkonnast, kuid alaesindatud pole ükski valdkond,» selgitas ta.
Ajujahi žürii liikme, SEB äriinnovatsiooni juhi Mart Maasiku sõnul teeb heameelt, et veidi enam kui pooled idee esitajad märkisid, et neil on eelnev ettevõtluskogemus.
Maakondade lõikes laekus enim ideid Tallinnast (138) ja Harjumaalt (47) ning Tartust ja Tartumaalt kokku 50. Pärnumaalt esitati 11 ideed, Saaremaalt 7, Võrumaalt 6 ning Lääne-Virumaalt 5. Raplamaalt 4, Põlva- ja Viljandimaalt 3 ideed. Läänemaalt ning Ida-Virumaalt esitati 2, Jõgevamaalt 1 idee. 20 idee puhul oli maakond määratlemata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles