Türi ujula otsib uut omanikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Majandusraskustesse sattunud osaühing Türi Ujula tahab, et 11 aastat tagasi neile hoone müünud omavalitsus selle tagasi ostaks.

Türi ujula omanikele on selge, et omal jõul nad majandusraskustest välja ei tule. Lahendusi on omanikeringi kuuluva Aarne Rohtvee hinnangul üksainus: hoone maha müüa.
Võimalikuks ostjaks number üks peavad ujula omanikud Türi vallavalitsust ja on teinud ettepaneku alustada selleteemalisi läbirääkimisi. «Meie mõte on, et saaks tagasi selle summa, mis me aastate jooksul sinna oleme investeerinud,» ütles Rohtvee.

Kas ujula sügisel uksed avab või mitte, peaks selguma paari kuu jooksul, aga teemat arutab vallavalitsus juba tänahommikusel istungil.

Mais on ujula avatud üksikutel päevadel, suveks jäävad uksed tavapäraselt kinni. Sügisel jätkab osaühing ujulateenuse pakkumist vaid siis, kui saavutab vallavalitsusega ostu-müügikokkulepe. «Ma saan aru, et vallal on eelarve paigas ja sel aastal pole võimalik tehingut teha, aga küsimus on põhimõttes: kui järgmiseks aastaks leitakse finantsid, siis kuni tehinguni saame hakkama ja ujulat kinni ei pane,» selgitas Rohtvee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles