Türi kokad valmistavad finaalrooga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Birgit Itse
Copy
Tallinna toidumess
Tallinna toidumess Foto: Birgit Itse/ Järva Teataja

Täna ennelõunal asusid pealtvaatajate ja žürii silme all parima koolisöökla finaalis  viimaseid roogi valmistama Türi toimetulekukooli kokad. 

Türi kokkade võistlusboks kannab järjekorranumbrit viis. Kokk Valli Järve kinnitas, et praegu on nad ajaga graafikus ja pearoa saavad kella  12.55ks kindlasti valmis. 

Magustoidu tarbeks on õunad juba ahjus käinud ja Valli Järve asus kella 12.30 paiku pannkooke küpsetama. "Need peavad jahtunud olema, muidu ei saa õunaga kokku panna," sõnas ta. 

Tagasi üles