Imelise vanavanema tiitli kandidaate oli ka Koerust ja Koigist

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salutaguse Nelja Küla Seltsi juht Virve Kluust kinnitab, et maja on soe ka talvel ning näitab kui paks soojustuskiht on põranda all.
Salutaguse Nelja Küla Seltsi juht Virve Kluust kinnitab, et maja on soe ka talvel ning näitab kui paks soojustuskiht on põranda all. Foto: Andrus Eesmaa

Täna selgusid aasta vanaema ja vanaisa, kümne nominendi seas olid ka Virve Kluusti Koerust ja Luice Veikolaineni Koigist.

Vanurite eneseabi- ja nõustamisühingu juures tegutsev Vanavanemate Fond jagas seitsmendat korda imelise vanaema ja vanaisa tiitlit. Tänavu võitsid need Leili Org Võrumaalt ja Lembit Võtti Rakverest.

Vanavanemate Fondi juhatuse liige Hille Tarto selgitusel oli tänavu imelisi vanavanemaid Võrumaalt, Tartu- ja Saaremaalt, Pärnu-, Järva- ja Jõgevamaalt ning Virumaalt, kokku kümme väärikat vanaema ja vanaisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles