Hukkunud neiu fondi on annetatud 18 000 krooni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eistvere külas elanud 19aastane Marie-Helene julges unistada. Ellu viia ta kõiki mõtteid ei jõudnud. Reedel hukkus ta mõnisada meetrit enne koduväravat auto rataste all.
Eistvere külas elanud 19aastane Marie-Helene julges unistada. Ellu viia ta kõiki mõtteid ei jõudnud. Reedel hukkus ta mõnisada meetrit enne koduväravat auto rataste all. Foto: Erakogu

Eelmise reedel õhtul mõnisada meetrit enne koduväravat auto rataste all hukkunud Eistvere külas elanud 19aastane Marie-Heleni fondi laekus eilse päeva jooksul ligi 18 000 krooni.

EELK Pilistvere koguduse vaimulik Hermann Kalmus ütles, et paar tuntud inimest on teinud suurema annetuse. «See on väga liigutav, et nii raskel ajal leiavad inimesed siiski võimalusi fondi toetada,» ütles sõnas ta.

Eelmise reede õhtul juhtus Imavere vallas Eistvere tee teisel kilomeetril traagiline liiklusõnnetus. Sõiduauto BMW, mida juhtis 31aastane Koit, liikus Eistvere mõisa poolt Pilistvere-Imavere tee poole. Mäkketõusul sõitis vastu kaks jalgratturit, kellest ühega põrkas sõiduauto kokku.

Vigastada sai 19aastane Marie-Helene, kellel oli avariipaigast koduni vaid mõnisada meetrit. Ta suri mõni tund hiljem Tartu Ülikooli kliinikumis.


TEAVE
Hukkunud neiu ema Leili Pruuni ettepanekul ja sõprade heakskiidul on EELK Pilistvere kogudus avanud sihtotstarbelise konto (Swedbankis a/a 221049592073, selgitus: Marie-Helene unistuste fond).
Fondi esmaeesmärk on aidata perekonda. Marie-Helene unistus oli kodus saun korda saada.
Vaimulik Hermann Kalmus lisas, et seejärel tahavad nad kaasa aidata jõusaali valmimisele.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles