Osaluskohvik kihas noortest ja noortemeelstetest

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa osaluskohvik Paide restoranis.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa osaluskohvik Paide restoranis. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile Järvamaa noortekogu eestvedamisel Paide rRestoranis olnud Järvamaa osaluskohvik kihas teotahtelistest noortest- ja noortemeelsetest arutlejatest, andis teada noortekogu meediakonsultant Margit Kattai.

«Eesti Noorteühenduste Liidu projekt eesmärgiga kaasata erineva taustaga noori ja otsustajaid ühe laua taha spekuleerima ühiskonda puudutavate teemade üle, täitis oma funktsiooni,» sõnas ta.

Kattai lausus, et osaluskohvikus, kuhu seekord oli eelneva aastaga võrreldes tulnud osalejaid vähem, moodustus kuus erineva teema laudkonda, kus lauajuhid käisid välja probleemi, mida arutada.

«Osavõtjate arv ei ületanud küll eelneval aastal osavõtnute arvu, kuid hea oli näha, et igas lauas käis pinev ja väga kaasakiskuv diskussioon. Juba traditsiooniks saanud sündmus on ka järgmine aasta kindlasti tulemas ja siis juba uue hooga,» ütles Järvamaa noortekogu tegevjuht Kadri Pius.

Kui aruteluaeg  20 minutit läbi sai, liikusid lauajuhid edasi teise laudkonna juurde, et siis oma teemat uue seltskonnaga lahata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles