Pärlipüüdjad alustasid juubelituuri Türilt

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Madis
Karl Madis Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees

Eile õhtul toimus Türi kultuurikeskuses kontsert, mis tõi saali täis noori ja vanu "Karavani" austajaid. Esitamisele tulid lood ansambli varasemast heliloomingust kuni viimaste hittideni. Kuulmata ei jäänud ka ansambli üks populaarseimaid hitte "Pärlipüüdja".

Koos kolmekümnendat tegutsemisaastat tähistanud ansambliga olid laval ka külalisesinejad Alen Veziko ja Rosanna Lints ning spetsiaalselt kokku pandud projektikoor, kuhu kuulusid Türi kammerkoori, Türi noortekoori ja segakoori Suisapäisa lauljad.

Ansamblil oli koori kohta öelda vaid kiidusõnu. Laulja Karl Madis märkis, et koostöö kooriga oli väga hea ja mitmehäälne taustalaul andis ansambli esitusele palju juurde. Pärast kontserdi lõppu ütles Madis naljatamisi, et on valmis koori jaoks bussitranspordi organiseerima, et neid täna Moostes toimuvale kontserdile tranportida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles