Lipsudest kleit tegi Facebookis puhta töö

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kullaga tikitud lips
Kullaga tikitud lips Foto: AFP / Scanpix

Keskkonnaameti korraldatud konkursile «Leidlik taaskasutusidee» esitati kokku 222 tööd, mille hulgast valis žürii kokku neli üldvõitjat. Parimateks tunnistati katkisest poekärust meisterdatud tugitool, vanast kitarrist tehtud laud, keskküttetorude varjamiseks mõeldud kudum ning televiisor-baarikapp.

Professionaalne žürii valis parimate ideede esitajateks Rain Rosina (katkisest poekärust tugitool ja vanast kitarrist riiul), Ragna Meeliste (kudum keskküttetorudele) ja Pille Lätt`i (televiisor-baarikapp). Facebooki hääletuse võitis 209 häälega järvaka Kristi Tederi lipsudest valmistatud kleit.

Konkursile «Leidlik taaskasutus» oodati mobiilifotosid põnevalt teostatud ideedest, kuidas seisma jäänud asja uuesti kasutusele võtta. Konkursile kvalifitseerus kokku 222 tööd. Viieliikmeline professionaalidest koosnev žürii valis konkursitööde hulgast välja neli parimat ideed, mis kogusid võrdse arvu hääli. Tööde hindamisel arvestati nii materjalide taaskasutust, põnevat ideed kui ka huvitavat teostust. Žürii ja Facebooki hääletusel äramärgitud tööde esitajad saavad auhinnaks Keskkonnaameti meened. Tööde autoritega võetakse ühendust. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles