Liigne kütusekulu võib poliitiku tööta jätta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Mäemets
Mart Mäemets Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ametiauto liiga suur diiselkütuse kulu võib Paide abivallavanemale Mart Mäemetsale maksta töökoha, sest vallavolikogu järgmise istungi päevakorras on punkt tema umbusalduse kohta.

Paide vallavolikogu liige Toomas Uusmaa ütles, et andis koos kolme kolleegiga sisse umbusaldusavalduse, sest Mart Mäemetsal kulus vallavanemaks oleku ajal sama autoga sõites tuntavalt rohkem kütust kui praegusel vallavanemal Veljo Tammikul.


Uusmaa täpsustas, et Mäemetsa ajal võttis vallavanema ametiauto Kia Carnival kuni 14 liitrit diislikütust saja kilomeetri kohta, kuid uue vallavanema käes on kütusehulk tunduvalt väiksem. «Küsisime Mart Mäemetsa käest selle kohta, kuid ta ei osanud meile selgitada,» sõnas ta.


Mart Mäemets kinnitas, et pole kütust varastanud. «Kui töötasin vallavanemana, siis mul polnud isiklikku sõiduautotki, mis ma selle diisliga tegema oleks pidanud,» lausus ta.
Mäemetsa meelest on siin tegemist poliitikaga ja see, kui palju ta kütust kulutas, ei oma mingit tähtsust. «Praegu tahetakse lihtsalt see abivallavanema koht kaotada ja midagi muud siin polegi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles