Noorte idee pälvis tunnustuse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Tervise Arengu Instituudi noorte terviseteemaliste projektide konkursil TEIP ehk Tervist Edendava Idee Projekt  valis žürii noorema vanuserühma parimaks projektiks Paide avatud noortekeskuse oma, milles noored ehitavad ja meisterdavad ise erinevad seikluskasvatuseks vajaminevad osavusvahendid ja meeskonnatööd arendavad sportlikud mängud, mida edaspidistes tegevustes kasutatakse.

saabus sel aastal 82 tööd, neist 57 põhikooli ja 25 gümnaasiumi vanuserühmast.

Instituudi projektijuht Reelika Viitamehe sõnul olid kõikide osalejate projektid hästi läbimõeldud ja noored täis sihikindlust need ka kindlasti ellu viia. „Eriti tugevalt olid kokku pandud põhikooli vanuserühma projektid, kus tahe ise asju teha ja muuta oli eriti tuntav,“ märkis Viitamees.

Kavandite hindamisel lähtusid hindajad idee atraktiivsusest, huvitavast teostusviisist, jätkusuutlikkusest, sihtgrupi suurusest ja mõjust tervisekäitumise harjumuste kujundamisele.

Võitjad saavad igaüks kuni 640 eurot oma terviseprojekti elluviimiseks. Lisaks ootab parimaid projekte ka seiklusmatk nende enda valikul.

Võitnud projektidega saab tutvuda Terviseinfo veebilehel: http://www.terviseinfo.ee/et/konkursid/tervist-edendava-idee-projekt/tulemused-teip

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles