Kauplus aitab haiglaid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Selver alustas taas heategevusprojektiga ’’Koos on kergem’’, mille abil saavad haiglad oma laste- ja sünnitusosakondadesse soetada neile vajalikku aparatuuri ja inventari. Paide Selveris kampaania raames kogutav raha annetatakse Järvamaa haigla lasteosakonna olmetingimuste parandamiseks.

Abivajavaid lapsi saab toetada iga Selverist tehtud ostuga, raha annetuskarpidesse jätmisega ning kampaaniatoodete ostmisega.

„Selveril on palju häid ning helde käega püsikliente ja nii kogunebki väikeste heategude summana Eesti mastaabis väga suur annetus kõige pisematele abivajajatele,“ rääkis Selveri keti juht Andres Heinver.  „Projekt kestab 8. jaanuarini ning seejärel anname kogutud raha haiglatele üle,“ lisas ta.

Projekti on kaasatud ka partnerid Kalev, Prike ja GlaxoSmithKline, mille erinevaid tooteid ostes saab samuti haiglate annetustele kaasa aidata.

Selver korraldab heategevusprojekti laste abistamiseks juba üheteistkümnendat aastat, nendest viimased kaheksa on kogutud raha haiglate laste- ja sünnitusosakondade toetuseks. Kokku on haiglatele kogutud üle 371 000 euro. Mullu koguti heategevusprojekti raames 16 erineva haigla laste- ja sünnitusosakondade heaolu parandamiseks 88 733 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles