Ilm kisub taas tuuliseks

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mudunud puu Sargveres
Mudunud puu Sargveres Foto: Birgit Itse/Järva Teataja

Kui täna on ilmateenistuse andmetel Eestis veel külm ja sajuta ilm, siis ööl vastu kolmapäeva toob madalrõhkkond endaga kaasa väga tugevat tuult ning vihma- ja lörtsisadu.

Ööl vastu kolmapäeva pilvisus tiheneb ja alates Põhja-Eestist hakkab sadama lörtsi ja lund, kohati ka vihma. Puhub edela- ja läänetuul 7–12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12–17, puhanguti 23 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on öö hakul 0...–6, rannikul kuni +2 °C, hommikuks tõuseb.

Homme tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 15–17 m/s. Õhutemperatuur on +2...+6 °C.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub läänetuul 5–10, rannikul puhanguti 15–17 m/s. Õhutemperatuur on +2...+6 °C. Päeval  on pilves selgimistega ilm, sajab vihma ja lörtsi. Hommikul tugevneb loodetuul 9–14, saartel ja rannikul 15–20, puhanguti 23–25 m/s. Õhutemperatuur on +2...+6°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles