Tuntud moekonkurss ootab taas kavandeid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuses toimus üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K. Victoria Käesel, Meril Kallasmaa kollektsioon (noorema vanuserühma II koht)
Paide kultuurikeskuses toimus üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K. Victoria Käesel, Meril Kallasmaa kollektsioon (noorema vanuserühma II koht) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

XI üle-eestiline noorte moekonkurss «MoeP.A.R.K.» alustab jälle ning ootab osalema andekaid põhi- ja keskkoolinoori ning tudengeid.

«MoeP.A.R.K-i» meeskond ootab moeloojate kavandeid hiljemalt 15. jaanuariks, finaali pääsejad selguvad 20. jaanuaril. Võistleb kolm vanuserühma: nooremad (VII - IX  klass), vanemad (X - XII klass) ning 26aastased tudengid.

Eelvoorust osavõtuks tuleb saata fotod või kavandid kahest rõivakomplektist (kavand peab sisaldama ka näidismaterjale) aadressile Paide gümnaasium, Aiavilja 3, 72712Paide  märgusõnaga «Moe P.A.R.K.».
Ümbrikusse tuleb lisada oma nimi, õppeasutus, kus õpid, ja klass/kursus, vanus, telefon, e-mail ja maakond. Samuti kollektsiooni iseloomustus (50 - 100 sõna), mis kirjeldab materjale, tehnikat ja ideed.
Reglemendiga saad tutvuda «MoeP.A.R.K. 2014» blogis  (moepark14.blogspot.com).
Lisateave moepark.moepark@gmail.com, 5907 4846 (Maren Vooglaine)
«Moe P.A.R.K-il» on ka Facebooki lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles