Järvamaa rahvaliitlased tahavad hakata sotsideks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Järvamaa keskraamatukogu saalis olnud Rahvaliidu Järva maakonnaorganisatsiooni erakorralisel konverentsil selgitas riigikogu liige Jaanus Marrandi, miks on tarvis liituda Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga.
Eile Järvamaa keskraamatukogu saalis olnud Rahvaliidu Järva maakonnaorganisatsiooni erakorralisel konverentsil selgitas riigikogu liige Jaanus Marrandi, miks on tarvis liituda Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Eile õhtul oli Rahvaliidu Järva maakonnaorganisatsiooni erakorraline konverents, kus Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga ühinemist toetas 24 ja iseseisvat jätkamist viis rahvaliitlast.

Rahvaliitlasest riigikogu liige Jaanus Marrandi ütles, et hääletus oli salajane, ja kinnitas, et koosolek möödus rahulikus õhkkonnas.
Järvamaa 440st Rahvaliidu liikmest oli tulnud partei tuleviku üle aru pidama 30, mis näitab Marrandi meelest seda, et aktiivseid liimeid võib olla poolesaja ringis ja nn surnud hingede osa on suur.


Marrandi pidaski võimalikuks, et SDE võib saada Järvamaalt täiendust poolesaja inimese jagu.
Et hiljuti liitus Rahvaliidu Järvamaa organisastiooni juht Kaja Sepp Reformierakonnaga, valiti eile tema asemele Koeru vallavolikogu esimees Himot Põldveer. «Arutelu oli elav ja erakondade ühinemise vastased oli tulnud oma seisukohti selgitama,»lausus Põldveer. «Koosolekule kogunenud liikmed olid murelikud erakonna tuleviku pärast ning mõistsid vajadust moodustada koos sotsidega tugevam jõud, kes suudab muuta Eesti poliitikat.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles