Türi võimuliit andis oma mehele priske hüvitisega töökoha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Grillfesti korraldaja Auris Rätsep.
Türi Grillfesti korraldaja Auris Rätsep. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türil võimul oleva valimisliidu Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik kandidaat ja toetaja Auris Rätsep sai konkursita töökoha, kus lisaks palgale maksab maksumaksja tema ettevõttele kuus ka 10 000 krooni hüvitist.

Türi Arengu sihtasutuse juhatuse liige Auris Rätsep ütles, et kui suur tema palk on, ta täpselt ei teagi, kuid palgapäeval saab kätte 5000 krooni. «Tööaeg on piiramatu, mitte kella üheksast viieni, vaid ikka 24/7 ja igal pool, mitte ainult kontoris laua taga,» selgitas ta.


Rätsep lisas, et teeb tööd mitte palga pärast, vaid ikka soovist Türi asja ajada. «Kui küsimus oleks eelkõige palgas ja saadavas rahanumbris, leiaksin Türi vallast ka oluliselt tasuvama töökoha,» ütles ta.
Rätsep tunnistas, et lisaks palgale maksab Türi vallale kuuluv sihtasutus ka temaga seotud ettevõttele kuus 10 000 krooni kuluhüvitist.


Rätsep selgitas, et kulude kokkuhoiu mõttes pole tal sihtasutuses ruumides töökohta. «Türi Arengu sihtasutus tasub minu töökoha, töövahendite, side ja sõidukulud ettevõttele, kellele need vahendid kuuluvad ja kes need kulud ka teeb,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles