Varastatud pill jõuab jälle omanikuni

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksofon.
Saksofon. Foto: Anniki Leppik

Suur oli Järvamaalt pärit muusiku Keio Vuti üllatus, kui selgus, et temalt juunis varastatud saksofon polegi müüdud välismaale või vanarauakokkuostu, vaid kallis pill jõuab veel enne jõulu selle õige omaniku kätte tagasi.

USA päritolu Buescher Aristocrat tenorsaksofon varastati Vuti autost juuni keskpaigas. Lisaks pillile langes pikanäpumeeste saagiks üks saksofonihuulik ning kõlarid koos helipuldiga.

Sellel nädalal aga sündis tõeline jõuluime - kadunud pill ilmus välja ja üsna kummalisel kombel. "Nii uskumatu, kui see ka ei tundu, siis kolm päeva tagasi ilmus mu saksofon välja. Nimelt tuli üks härra minu kolleegi juurde tundi võtma ja kui ta pilli (mis oli kilekotis, sest kohver olevat liiga katki) välja võttis, hakkas kolleegil miskit koitma, et juskui nagu oleks näinud seda pilli. Saigi siis seerianumber üles kirjutatud ja mulle helistatud. Edasine oli juba politsei teene," jagas Keio Vutt sotsiaalvõrgustikus rõõmusõnumit oma sõprade-tuttavatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles