Paide ujula saab naabriks hosteli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Arvola
Jaan Arvola Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Sel nädalavahetusel on Paide ujula esimesele korrusele endise taastusravikeskuse ruumidesse rajatav hostel valmis esimesi külalisi vastu võtma.

Järvamaa haigla taastusravikeskuse väljakolimise järel tühjaks jäänud tervisekeskuse alumisel korrusel avab lähiajal uksed uus odavate hindadega majutuskoht.
Sihtasutuse Paide Spordi- ja Tervisekeskus juhatuse liige Jaan Arvola ütles, et oluline oli ruumid võimalikult väikeste vahenditega korda teha ja seal kompleksset teenust pakkuma hakata.


Lisaks majutusele tulevad hoonesse ka toitlustus, massaaž ja iluteenused. «Maja peab koos müüma: inimene, kes siin magab, peab saama süüa, kasutada ilusalongi, massaaži, ujulat, sauna,» selgitas ta.
Hostelisse on kavandatud kuni 50 voodikohta, tube on nii kahe-, nelja- kui ka kuuekohalisi. Suurematesse tubadesse tulevad narivoodid. «Kooliõpilased, sportlased, möödasõitjad, ehitajad,» nimetas Arvola võimalikku klientuuri.


Näitena tõi ta paar nädalat tagasi Paide spordihallis korraldatud üle-eestilisi piiblipäevi, millest osavõtjatel tuli parema puudusel ööbida magamiskottidega otse põrandal.
Öömaja uues hostelis hakkab Arvola teada maksma 100–150 krooni. «Me ei investeeri siia suurt raha, peame tähtsaks, et oleks valged, puhtad linad ja puhas korralik õhkkond,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles