Neitsi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: AFP / Scanpix

Teie kodune elu kulgeb sel aastal ilma suuremate muudatusteta. Kodustega suhtlemine on pingevaba ja sundimatu. Eriti suuri ümberkorraldusi te oma majapidamises ette ei võta. Loomulikult võivad ette tulla pisiremondi vajadused, kuid sellega saate sujuvalt hakkama.

Kinnisvaratehinguteks pole aasta soodne, sest võib esile kerkida ootamatuid takistusi või satute teile mittesobiva objekti otsa. Nii et vaevalt te sel aastal uut kodu muretsema hakkate.

Suhted abikaasaga kipuvad sel aastal olema veidi segasevõitu. Te nagu ei saaks teineteisest õigesti aru. Esineb väikseid valesid ja rääkimata jätmisi. Samas te mõlemad vajate rohkem kui kunagi varem hellust, õrnust ja romantikat, kuid te ei oska või ei taha seda välja näidata. Õnnetuseks ei kipu te tekkinud probleeme omavahel arutama. Kui soovite, et kooselu aktiivsemaks ja säravamaks muutuks, peaksite parteri suhtes olema avatum ja hoolivust üles näitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles