Järvakatest missioonisõdurid unistavad lumest ja jõulupeolt leitud kaasast

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Merilo (üleval vasakul), Marek Müller (paremal); Rodion Sorokin (all paremal) ja Peeter Veiksaar (vasakul). Pilt on tehtud 2013. aastal, mil mehed teenisid Afganistanis välismissioonil
Raimo Merilo (üleval vasakul), Marek Müller (paremal); Rodion Sorokin (all paremal) ja Peeter Veiksaar (vasakul). Pilt on tehtud 2013. aastal, mil mehed teenisid Afganistanis välismissioonil Foto: Hannes Võrno/Estcon-16 teabeohvitser

Järva Teataja palvel kogus Eesti kontingendi ESTCON-16 teabeohvitser major Hannes Võrno (HV) Afganistanis kokku pisikese seltskonna Järvamaalt pärit kaitseväelasi ning tegi nendega jõuluteemalise intervjuu.

Küsimustele vastasid ESTCON-16 arst major Peeter Veiksaar (PV), logistilise toetuselemendi NSE-16 ülem leitnant Rodion Sorokin (RS), jalaväekompanii ESTCOY-17 nooremveebel Raimo Merilo (RM) ja ESTCOY-17 nooremseersant Marek Müller (MM).

 Mitmendad jõulud on need teil kodust eemal olla?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles