Operatsioonilt tulnud üksikema vajab abi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Elukiri

MTÜ Naerata Ometi Facebooki kontol oleva teate järgi elab Türil hiljuti käeoperatsioonil käinud naine, kes kasvatab last üksinda. Et naisel pesumasinat pole, peseb ta pesu käsitsi. 

Puudustkannatavate perede ning erivajaduste laste ja noorte abistamisele pühendunud MTÜ Naerata Ometi jagas  Facebooki kontol kirja, milles palub endast märku anda neil, kel seisab kodus kasutult pesumasin.

Abiorganisatsiooni poole pöördunud inimene tutvustab Türil elavat peret, kus lahutatud naine kasvatab lapsi üksinda. "Kaks last elavad eraldi, kuniks ema jalad alla saab," täpsustab kirja autor. "Ema käib tööl, kuid peale üürikorteri makse ning muid kulusi on hea, et midagi üldse elamiseks jääb. Korteris ei olnud suurt midagi sees, kui nad sinna kolisid," seisab postituses. Selle autor lisab, et on perele annetanud juba ühe pikendatava voodi ning külmkapi."Tegelik mure peitub selles, et tal ei ole pesumasinat ning peseb pesu käsitsi, aga ta käis alles käega väiksel opil, mis minu arvates vajaks taastumiseks ju natukenegi aega, aga pesu on ju vaja pesta." 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles