Enim olümpiaadivõite korjas Paide õpilane

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Lillipuu
Veiko Lillipuu Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Täna Türil toimunud maavanema Tiina Oraste ja JOLi juhatuse esimehe Veljo Tammiku vastuvõtul tunnustati maakondlike olümpiaadide võitjaid ja nende juhendajaid ning ainealakonkursside parimaid
Vastuvõtule kutsuti 45 tubli noort ning 47 juhendajat.

Tänavu kutsuti vastuvõtule ka aineala ja huviala parimad koos juhendajatega, ettepaneku selleks tegi JOLi hariduskomisjon.

Tublimate olümpiaadivõitjate hulgas on õpilasi, kes on saavutanud võidu mitmel olümpiaadil. Kõige rohkem võite kogus tänavu Paide ühisgümnaasiumi VIII klassi õpilane Veiko Lillipuu, kes sai esikoha neljal olümpiaadil.


Järva Teatajale ütles Lillipuu, et olümpiaadidel osales ta seetõttu, et panna end proovile, samas ka laiendada teadmisi, esindada kooli ning muidugi saada häid kohti. Olümpiaadideks ta üleliia palju ei õpi, kuid igal olümpiaadipäeva hommikul sirvib üle materjale, õpikuid ja kordab tähtsamaid fakte.

Olümpiaadidel esikolmikusse tulnud õpilaste ja nende juhendajate nimed ilmusid neljapäevases Järva Teatajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles