Fotoseeria vutimeeskonnast pälvis hindajate poolehoiu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel valis Eesti Ajalehtede Liidu, Eesti Pressifotograafide Liidu, Canoni ja Overalli žürii  1209 foto seast 2013. aasta Aasta Pressifoto ning parima uudis-, olemus-, spordi- ja portreefoto nominendid. Spordifoto kategoorias valiti nominendiks Järva Teataja fotograafi Dmitri Kotjuhi must-valge pildiseeria “Üks päev teise liiga jalgpalli võistkonnaga”.

Kotjuh ise oli nominatsioonist kuuldes meeldivalt üllatunud. Kuigi varasematel aastatel on ta olnud kahel korral nominent ja ühel korral maakonnalehtede arvestuses uudisfotoga ka esikoha pälvinud, siis spordifoto kategoorias on see tal esimene nominatsioon. 

Pildiseeria tegi Kotjuh 17. aprillil  Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumisele sõitnud Türi JK Ganvixi meeskonnast, kes kohtus Sportland Arenal valitseva Eesti meistri Nõmme JK Kaljuga ja pidi vastu võtma 0:5 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles