Zumbafestivalile pääsesid vaid kiireimad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esimest korda oli zumbafestivalile sedavõrd suur tung, et laupäeval pääsevad spordihalli peeglisaali nimekirja alusel vaid need, kes jõudsid end kiiresti kirja panna.

Järvamaa zumbafestivali üks korraldajatest Lucia Ašmarina sõnas, et maakonnas on ennegi zumbafestivale korraldatud, kuid sellist tungi kui seekord ei osanud ta küll ette näha. «Eelmise aasta augustis oli zumbapidu Paide Vallimäel, kuid huvi oli tagasihoidlik. Nii broneerisimegi uue aasta alguse festivaliks Paide spordihalli peeglisaali, kuhu mahub tõesti vaid 30 inimese ringis,» selgitas ta.

Kuigi suhtlusvõrgustiku kaudu teavaks tehtud osavõtjate arv täitus kiiresti, Ašmarina ütlust mööd polnud eanm võimalik suurde saali ümber kolida, sest seal on teine üritus ees. «Nii tulebki seekord huviliste ees vabandada, kuid festivalisaali pääseb tõesti vaid 37 eelregistreerunud zumbatajat, kelle nimed on ka Facebookis avaldatud,» lausus ta. «See on meilegi esimene kord, kus uksel tuleb kontrollida nimesid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles