Teisipäeval pakkus Järvamaa kutsehariduskeskus Paide õppekohas esimeses õpperestoranis lõunasööki, mille eelroog oli soe kanasalat, pearoog lõhe tournedos juurviljaterriini ja valge veini kastmega ning järelroog vahuveinitarretis vaarikatega.
Tellijale
Vaata, milliseid roogi pakkus kutsehariduskeskuse õpperestoran
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani lauas istunud teenindus- ja majandusõppeosakonna juhataja Laida Reitmanni selgitusel oli see kooli kodumajanduse eriala kolmanda kursuse õpilaste katsetus, veebruari algul lähevad nad 12 õppenädala pikkusele praktikale. «Täna on neil esimene töösituatsioon ja nii saavad õpilased kolmel päeval restoraniteenindusega tavasöökla toidust erilisemaid roogi pakkuda,» lausus ta.