Vaata, milliseid roogi pakkus kutsehariduskeskuse õpperestoran

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval pakkus Järvamaa kutsehariduskeskus Paide õppekohas esimeses õpperestoranis lõunasööki, mille eelroog oli soe kanasalat, pearoog lõhe tournedos juurviljaterriini ja valge veini kastmega ning järelroog vahuveinitarretis vaarikatega.

Restorani lauas istunud teenindus- ja majandusõppeosakonna juhataja Laida Reitmanni selgitusel oli see kooli kodumajanduse eriala kolmanda kursuse õpilaste katsetus, veebruari algul lähevad nad 12 õppenädala pikkusele praktikale. «Täna on neil esimene töösituatsioon ja nii saavad õpilased kolmel päeval restoraniteenindusega tavasöökla toidust erilisemaid roogi pakkuda,» lausus ta.

Restorani tarvis oli kaks neljast lauda kaetud söökla kõrval asuvasse raamatukokku. Vaatamata raamaturiiulitele lõi restorani meeleolu nii sööjaid lauda juhatav saalipealik Lisanna Liiver kui ka teenindajad Helena Aedma ja Gertrud Raudsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles