Vana koolihoone muutub heategevuskeskuseks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides algas eile lastekaitsepäeva tähistamise üritus Vallimäel koolide ja lasteaedade ühiskontserdiga. Seejärel suundusid lapsed rongkäigus oma pidupaikadesse, tehes peatuse keskväljakul, kus lennutasid õhupallidega taevasse oma soovid. Pole välistatud, et nii mõnigi laps võis soovida, et keegi ometigi märkaks tema koduseid probleeme ja tuleks appi.
Paides algas eile lastekaitsepäeva tähistamise üritus Vallimäel koolide ja lasteaedade ühiskontserdiga. Seejärel suundusid lapsed rongkäigus oma pidupaikadesse, tehes peatuse keskväljakul, kus lennutasid õhupallidega taevasse oma soovid. Pole välistatud, et nii mõnigi laps võis soovida, et keegi ometigi märkaks tema koduseid probleeme ja tuleks appi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva-Jaani vanasse kutsekeskkooli hoones avab lähiajal uksed heategevuskeskus ja taaskasutuskauplus.  

Keskuse avab mittetulundusühing (MTÜ) Ilus Tegu koostöös MTÜga Saagu Valgus. Esimesed raskustesse sattunud on juba abi saanud, kinnitas keskuse juhataja, vabakutseline muusik Tiia Paist.

Tema sõnul tuleb Järva-Jaani suur piirkondlik keskus, kust hakkavad abi saama toimetulekuraskustes elavad pered. «Meie eriline tähelepanu kuulub nendes peredes kasvavatele lastele,» ütles Paist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles