Vennad Roobad innustasid noori jalgpallureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Rooba saadab poisid jalgpallilahingusse.
Meelis Rooba saadab poisid jalgpallilahingusse. Foto: Erakogu

Laupäeval pidasid noored jalgpallisõbrad Roosna-Allikul maha juba viienda vendade Roobade nimelise jalgpalliturniiri, kohal oli 14 võistkonda Järva-Jaanist, Roosna-Allikult, Paidest, Koerust, Amblast, Tallinnast ja Albust.

 Mängud toimusid kahes vanusegrupis: kuni 12aastased poisid ja 13-16aastased noormehed.
Nooremas vanusegrupis tegi parima mängu Paide I võistkond koosseisus Reimo Luts, Kristjan Kurim, Hendrik Kraav, Romet Jürgenson, Kristofer Virkoja ja Rene Peržinski. Teise koha mängis välja Koeru meeskond ja kolmanda koha Roosna-Alliku võistkond.
Vanemas vanuserühmas selgus parim penaltitega. Esikoha teenis välja Roosna-Alliku noormeeste võistkond koosseisus Mait Merisalu, Marko Vest, Timmo Haug, Kevin Benner, Carlos Roos ja Hanno Rudisaar. Teisele kohale tuli Ambla valla võistkond, kolmanda koha võitles välja võistkond Nõmme United Tallinnast
Turniiri parimaks mängijaks nimetasid kohtunikud noorema vanuserühma Paide I võistkonna mängija Rene Prežinski ja parimaks väravavahiks Koeru mängija Harivald Künnapuu.
Vanemas vanuserühmas paistis enim silma Nõmme Unitedi mängija Michael Lilander, parim väravavaht oli Mait Merisalu Roosna-Alliku võistkonnast.
Mängude kohtunikeks olid Urmas ja Meelis Rooba ning Rando Sarjas.
Roosna-Alliku vallavalitsuse spordi- ja noorsootöö spetsialist Tiiu Väli väljendas rõõmu selle üle, et
juba viiendat korda toimunud turniiri vastu on huvi jätkuvalt suur. «Ka Urmas ja Meelis Rooba kinnitasid, et nii kaua, kui noored soovivad jalgpalli mängida, on nemad valmis poistega kohtuma,» lisas Väli.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles