Pansionaat vajab suuremaid ruume

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga kuu lõpul on Paide pansionaadis pidu, kus õnnitletakse selle kuu sünnipäevalapsi. Eile oli pidu jaanuari sünnipäevalastele, kellele esines eakate rahvatantsurühm Sinilind.
Iga kuu lõpul on Paide pansionaadis pidu, kus õnnitletakse selle kuu sünnipäevalapsi. Eile oli pidu jaanuari sünnipäevalastele, kellele esines eakate rahvatantsurühm Sinilind. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Paide pansionaat möödunud aasta augustis avati, olid kõik 45 kohta hõivatud ja juba 15 inimest järjekorras, juurdeehitisega loodab omanik kohtade nappust leevendada.

Paides pansionaati pidava OÜ Häcke juhataja Ilmar Köök ütles, et nende soov on jõuda tänavu  paberimajandusega ühele poole ja järgmisel aastal kesklinnas kopp maasse lüüa.

Köök selgitas, et praeguste plaanide järgi on kavas ehitada endisele lasteaiamajale juurdeehitis, mis mahutaks paarkümmend patsienti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles