Saunamaratonil on äge, kuid võit jääb kohalikele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

„Oleme tahmased kui tondid ja külma sauna kogemuse võrra rikkamad, kuid siiski õnnelikud,“ olid Türi naiste esmased muljed täna toimuvast Euroopa saunamaratonist Otepääl.

Saunamaratonil osaleva Türi talisuplejate võistkonna üks liikmetest Merle Vantsi hõiskas, et sõidetakse just nende viimasesse  Kekkose sauna Käärikul. „Just tulime üheksateistkümnendast Sokka suitsusaunast, oleme küll tahmased, kuid õnnelikud, sest saime orkestri järgi saunas tantsida,“ sõnas ta.

Küsimusele kas võit terendab silme ees, vastas Vantsi, et võiduks pakutav kümblustünn jääb eeldavasti kohalikele, sest saunamaratoni 22 sauna kiiruse peale läbimine tähendab väga head kohalike olude tundmist. „Meie rõõmustame uute kogemuste üle, mida pakkus Tootsi külm saun, kus peremees viibis kasukaga ja sai telekast vaadata filmi „Kevadet“,“ tõi ta näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles