Laadalisi huvitas enim teatmekirjandus

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Täna Järvamaa keskraamatukogus toimunud tasuta raamatute laat tõi juba selle esimestel minutitel kohale kümneid huvilisi ning raamatusõpru voolas uksest üha rohkem sisse.

Järvamaa keskraamatukogu vanembibliograaf Krista Meesak sõnas poolteist tundi enne laada lõppu, et kella 11st 13ni oligi raamatud valimas kõige rohkem inimesi.
Ta lausus, et oli ka kolm-neli külastajat, kes käisid laada alguses kohal ja pärast tulid tagasi. Meesak ütles, et raamatukogutöötajatelt küsiti väga erinevat kirjandust alates luuletustest kuni koka- ja kunstiraamatuteni välja. «Inimestel on uskumatult erinevad maitsed,» lausus ta. «Need raamatud, mida me ladusime eile (kolmapäeval – toim.) taha nurka, sest arvasime, et keegi neid ei taha ja panime need teistele raamatutele toeks, siis nüüd on kõik läinud.»
Meesak ütles, et kõige suurem tunglemine oli teatmekirjanduse juures. «Sellel laual on tehtud väga puhas töö,» lausus ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles