Ans.Anduri liige Mihkel Kirss (pildil paremal) on öelnud, et Paides on esineda riskantne – kunagi ei tea, kas kuulajaid  jagub, kas piletimüügist piisab esinemispinna või helitehnika rendi eest tasumiseks. Laupäeval oli bändikaaslastel Madis Aesmal (pildil vasakul) ja  Madis Kirsil ning Gert Pajuvälil põhjust rahuloluks enam kui küll. Sajapealine publik juubeldas ja nõudis lisa.
Ans.Anduri liige Mihkel Kirss (pildil paremal) on öelnud, et Paides on esineda riskantne – kunagi ei tea, kas kuulajaid jagub, kas piletimüügist piisab esinemispinna või helitehnika rendi eest tasumiseks. Laupäeval oli bändikaaslastel Madis Aesmal (pildil vasakul) ja Madis Kirsil ning Gert Pajuvälil põhjust rahuloluks enam kui küll. Sajapealine publik juubeldas ja nõudis lisa. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

24. veebruaril 12aastaseks saav kollektiiv Ans Andur andis möödunud nädalavahetusel koos Maxtraktori ja Motor Tension Anxietyiga kontserdi Tartus Genialistide klubis, ent läheneva tähtpäeva eel rõõmustatakse ka kodulinlasi ja eeloleval laupäeval esineb ansambel Paides Wabalinna majas.

Kommentaarid
Copy