Talendikad 15aastased, kevadpealinn ootab teid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadpealinn
Kevadpealinn Foto: Erakogu

Tänavu 15aastaseks saav Kevadpealinn Türi ootab külla kõiki 15aastaseid talendikaid noori üle Eesti. 10. mail toimub Türi kultuurikeskuses konkurss «15 kevadist talenti».
Kultuurikeskuse andis teada, et konkursile on oodatud osalema noored, kes oskavad hästi laulda, tantsida, hüpata, teha huvitavaid trikke jalgrattal või kel on muid huvitavaid üllatusi või oskusi näidata publikule.


Konkursil osalemiseks tuleb end kirja panna (nimi, vanus, tel, e-post ja anda teada, milles oled talendikas - mida esitad ning millised on su varasemad tunnustused talendi eest. Grupi puhul kirjutada ka teiste osalejate nimed ja vanused) e-postiaadressil kevadtalent@tyri.ee 10. aprilliks.
Tingimuseks on see, et osaleja ja tema sõprade vanus on 15. aastat. Grupi puhul peavad pooled osalejad olema 15aastased, ülejäänute vanus pole määratletud. Talentide etteaste kestvus laval 3-4 minutit.

Korraldajad uurivad talendi sisu ja suurust, vajadusel kutsuvad castingule ning valivad välja parimad, kes saavad üles astuda 10. mail Türi kultuurikeskuses suurel konkursil «15 kevadist talenti». Tagasiside registreerunutele 20. aprilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles