Türilane tuli maailmameistriks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Türi taliujuja Merle Vantsi võitis maailmameistrivõistlustel 50 meetri vabalt ujumises esikoha.

Rovanimeis toimuvatel taliujumise maailmameistrivõistluste tänasel teisel võistluspäeval õnnestus türilasel Merle Vantsil anda endast maksimum 50 meetri vabalt ujumises ja võtta kindel võit.

„Just riputati medal kaela, jah, olen maailmameister. See on ikka hea tunne küll,“ sõnas Vantsi. „Eks muidugi jäi hinge midagi kripeldama nii pärast eile rinnuli ujumises võidetud kolmandat kui ka tänase võistluspäeva esimesel alal 25 meetri vabalt ujumises saadud teist kohta,“ täpsustas ta.

25 meetri vabalt ujumises kaotas Vantsi napilt samale Inglismaa esindajale, keda tal poole pikemal võistlusmaal õnnestus võita. „50 meetris vahetasime kohad. Sekundi olin temast parem, kuna olime ühes ujumises, siis nägin kui ta lõpetas,“ meenutas Vantsi.

Homme toimuvad teateujumised, kus Merle Vantsi kuulub Tallinna U-klubi neljaliikmelise võistkonna koosseisu nii rinnuli kui ka vabaltujumises.

Vantsi osaleb taliujumise maailmameistrivõistlustel teist korda. 2012 aasta võistlustelt tõi ta kaasa kaks kulda individuaalselt ning teatevõistlustelt hõbeda ja pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles