Järvalased näitasid end «Koolitantsu» laval

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitants 2014
Koolitants 2014 Foto: Erakogu.

Laupäeval oli Pärnus festivali «Koolitants 2014» piirkondlik voor, kus Järvamaalt astus lavale 11 truppi, kes olid edasipääsenud maakondlikust voorust.

Lausa kolme rühmaga piirkondlikku vooru jõudnud Järva-Jaani laste ja noorte juhendaja Ülle Vaas lausus, et oma esinemiskogemuse suurel laval said kõik tantsijad ning laste esitusega jäid rahule ka juhendajad. «Mina küll jäin oma mudilaste ja noortega. Väiksed on laval alati vahetud ja teevad oma kava just nii nagu see neil sellel hetkel tuleb, keskmine rühm oli selles vanusegrupis kõige noorem, aga ka väga tublid. Suurtega pälvisime õhtuse kontserdi tantsutruppide ainukese eripreemia,» lausus Vaas.

Vaas lausus, et «Koolitants» on selline karussell, et kui korra peale saad, siis igal hooajal tuleb aga hoogu juurde ja maha hüppamiseks pole võimalustki, ikka edasi pead pealpüsimiseks uusi ideid välja mõtlema.
Selle aastal kahekümnendat tegevusaastat tähistaval «Koolitantsul» on tänavu kolmteist maakonnavooru, neli piirkondlikku vooru ja finaal 19. aprillil Nokia kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles