Veel viis päeva jääb aega näha ilu Paide vallas

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna vaba aja maja

Paide valla neljas fotovõistlus «Ilu meie ümber» lõpeb pühapäeval, 30. märtsil, selleks ajaks tuleb ära saata autori valikul kolm parimat ülesvõtet.

Võistluse korraldaja, Anna vaba aja maja juhataja Margo Hussar ootab pilte eelkõige Paide vallas jäädvustatud ilust. «Loomulikult fotograafi silmaga nähtult,» sõnas ta.
Neljanda fotovõistluse alustuseks tegi jaanuari viimasel teisipäeval Tarbjal fotokoolitust ala asjatundja Andrus Kopliste, kes selgitas lahti olulisemad reeglid ja nipid. «Peale selle said kohaletulnud küsida eraldi oma fotokaamera kasutuse ja seadete kohta,» lisas Hussar.
Piltnike vanuserühmi on kaks: sünniaastaga kuni 1996 ja sünniaastaga alates 1997 ja edasi.
Oma pildid palub Margo Hussar saata märgusõnaga «fotovõistlus» e-mailile annavam.annavam@gmail. com hiljemalt 30. märtsiks. Kindlasti lisada juurde oma nimi, sünniaasta ja pildi nimi.
«Et ei tekiks meeletut fotode tulva, siis peab iga piltnik oma äranägemist mööda tegema oma pingerea ja
saatma meie võistlusele oma parimad. Ehk iga võistleja kohta võtame vastu kuni kolm pilti. Juba saadetud pilte hiljem ümber vahetada ei saa,» selgitas ta.
Hussar märkis, et praeguseks on 13 fotohuvilist võistlema saatud 25 fotot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles