Noored muusikud astuvad suurele kontserdilavale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikatähed 2014
Klassikatähed 2014 Foto: Kaupo Kikkas

Kolmapäeval, 26. märtsil toimub Estonia kontserdisaalis ETV saatesarja Klassikatähed 2014 kontserdivoor, kus võistlejatel tuleb esitada kuni 15minutilinee vabalt valitud kontserdikava, mis erineb televoorudes mängitavast, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kontserdivoorus esinevad kõik konkursile võistlema jäänud kuus noort artisti ning sellest pääsevad kõik võistlejad ka edasi - kogutud punktid võetakse arvesse järgmise saate tulemuste selgitamisel. Kontserdivooru kannab üle Klassikaraadio, netiülekannet saab jälgida ka veebist.

Kontserdivoorus astuvad lavale: Katariina Maria Kits (viiul), Elina Netšajeva (laul), Taavi Orro (klarnet), Anni Ruugla (flööt), Henri Zibo (akordion) ja Jakob Teppo (klaver).

Hääletada on võimalik kohapeal ning Klassikatähtede ja Klassikaraadio veebilehel. Hääletus avatakse kontserdi ajal ja kestab kuni laupäeva südaööni. Saadud hääled võetakse arvesse pühapäeval toimuvas saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles