Paide klubi tegu tunnistati parimaks sotsiaalprojektiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Round Table RT-9 Paide ja RT-2 Tallinna klubi ühisprojekt Paide lasteabikeskuse toetuseks pälvis teist hooaega järjest Round Table Eesti organisatsiooni parima sotsiaalprojekti auhinna.

RT-9 Paide president Urmas Glase ütles, et teisi nominente edestas RT-9 ja RT-2 ühisprojekt põhjusel, et klubid tegid omavahel koostööd ning kavandasid ja viisid projekti ellu omal jõul ning selle tulemus jõudis vahetult abistatavateni.
Paides tegutsev meesteklubi RT-9 Paide võttis koos RT-2 Tallinna klubiga Paides asuva Järvamaa lasteabikeskuse elu kirkamaks muutmise oma plaanidesse juba eelmisel aastal, kui korraldas lasteabikeskuse kasvandikele huvisõidu Tallinna.
Eelmisel sügisel käisid kahe klubi liikmed taas koos lastabikeskuses maiusi viimas ja uurimas, kuidas lastekodu lapsi aidata.
Kuuldes, et lapsed pole laevaga sõitnud ega ka Eestist väljas käinud, tekkis Paide klubi presidendil Urmas Glasel mõte korraldada lastekodule laevareis välisriiki. 23.–25. aprillini viibiski 23 lasteabikeskuse last koos kasvatajatega Rootsis laevareisil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles