Maaelumessil pakub kaupa ligi paarsada müüjat

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna algas Säreveres rahvusvaheline maaelumess «Agri 2010». Korraldaja Ülo Russak lausus, et kohal on kõik suuremad tegijad, kes on käinud siin ka eelmistel aastatel käinud ja majanduslanguse tõttu tulemata ei jätnud. «Kõik loodavad nähtavasti tulevikule,» lisas ta.

Russak täpsustas, et tehnikaettevõtteid on 80 ning aiandus- ja talukaupade müüjaid üle saja. «Võrreldes eelmiste aastatega ongi teistmoodi see, et rohkem on müügil taimi, sest kevad oli pikk ja külm,» lisas ta.
Veel on muutnud on messi paigutus. Kui eelmistel aastatel on tehnika olnud peamiselt staadionil, siis tänavu on sinna paigutatud aiandus- ja ehitustemaatika ning põllu- ja metsatehnika on selle kõrval asfaltplatsil. «Staadionil võivad rasked masinad jääda väga vihmase ilmaga porri kinni, nagu näitas hästi eelmine aasta,» põhjendas ta.
Lisaks messile on «Agril 2010» tõuloomade näitus, masinate töödemonstratsioonid, mitmesugused võistlused ja õppe-tootmiskomplekside külastus.
Homme on Säreveres ratsutamisvõistlused Palladium cup, laval astuvad üles Peep Taimla, Indrek Tarand ja kell 15 esineb Toomas Anni.
Russak sõnas, et messile on oodata kümme tuhat külastajat.
Mess lõppeb pühapäeval.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles