Kampaania kutsub tähelepanelikkusele

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar/ Postimees

28. aprillist 4. maini  korraldab MTÜ Opration Lifesaver Estonia koos tehnilise järelevalve ameti ning politsei- ja piirivalveametiga kampaania "Lase rong läbi", et tuletada liiklejatele meelde:  raudtee turvalise ületuse eeltingimus on tähelepanelikkus.

„Käesoleva aasta alguses tihenenud reisirongide liiklus tõstis raudteeületusega seotud riskid teravalt päevakorrale, kuid turvalise käitumise põhireeglid on jäänud samaks,“ ütles MTÜ Operation Lifesaver Estonia (OLE) juhatuse esimees Tarmo Vahemets.„Raudtee turvaliseks ületamiseks on vaja olla vaid väga tähelepanelik, rongi lähenemisel jääda ohutusse kaugusesse ja lasta see läbi.“

Raudteeohutusnädala ajal paigaldatakse linnaruumi kampaania plakatid, kaubanduskeskuses ja ühissõidukites edastatakse ohutusklippe ning koolides viiakse läbi raudteeohutusesitlusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles