Paide korraldab täna heakorratalgud

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide
Paide Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna korraldab Paide linnavalitsus kahes linna piirkonnas heakorratalgud. Korrastatakse Järvamaa kutsehariduskeskuse ja Soo tänava vahelist ala ning Mündi tänava garaažide ümbrust.

Paide abilinnapea Siret Pihelgase sõnul on heakorratalguid tehtud igal aastal, et pöörata tähelepanu puhta linnakeskkonna olulisusele.
«Kohad, kus sel aastal koristame, valis välja meie keskkonnanõunik Tiina Kivila selle järgi, kus on selleks kõige suurem vajadus,» selgitas Pihelgas. «Sel nädalavahetusel on tulemas ka "Teeme ära!" koristustalgud, linnavalitsus teeb oma talgud enne ära, kuid ootame ka linnakodanikke  talgupäeval,  3. mail  oma kinnistut korrastama. Paide jäätmejaama mahub prügi palju.»
Linnavalitsuse eelmise aasta talgute korras korjati kokku ja viidi jäätmejaama 0,96 tonni olmeprügi ning suures koguses minema visatud mööblit ja vanu autorehve. Talgute käigus said prahist puhtaks Ruubassaare tee, Mündi tänava Tööstuse-Ruubassaare lõik ning Raudtee tänava Ruubassaare-Mündi lõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles