Eestis on 32 000 halvas olukorras postkasti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Pärnumaal asuv postkast..
Pildil on Pärnumaal asuv postkast.. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Post kutsub inimesi üles oma postkasti seisukorda üle vaatama ja vajadusel postkasti korda tegema või välja vahetama.

Eesti Posti igakevadine postkastide ülevaatus näitas, et kui Eestis on kokku umbes 600 000 postkasti, siis 32 000 neist on väga halvas olukorras. Probleemiks on isetehtud, vanad, katkised ja märgistamata postkastid.

Korrast ära postkast tähendab, et post võib saada postituse käigus rikutud või ei pruugi üldse inimeseni jõuda. Hea postkast on õigesti märgistatud, terve, piisava suurusega ja ilmastikukindel.

Uue postkasti valimisel tuleks kindlasti arvestada kui palju ajalehti või ajakirju igapäevaselt käib ja kui tihti postkasti tühjendatakse.

Postkastide korrashoiu tähtsusele tähelepanu juhtimiseks kutsub Eesti Post koos Eesti Rahvusringhäälinguga üles inimesi erinevaid ühel või teisel moel huvitavaid postkaste üles pildistama ja saatma fotoportaali minupilt.err.ee.

Kõigi foto saatjate vahel loositakse välja viis uut postkasti koos ajakirja TM kodu & ehitus aastase tellimusega ning kõige huvitavamate piltide autoreid ootab ekskursioon Eesti Postis.

Eesti Post alandab postkontorites müüdavate postkastide hindu 30. juunini 15%. Samuti valitakse loosiga Eesti Postist uue postkasti soetanud inimeste seast kümme, kes saavad postkasti raha tagasi.

Uue postkasti paigaldamisest või asukohamuutusest tuleks teavitada ka Eesti Posti, et kirjakandja selle uuest kohast kiiresti üles leiaks. Infot saab anda kohalikus postkontoris või e-kirjaga  aadressil info@post.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles