Türi neiu sõidab kapten Granti laeval

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks tüütumaks asjaks näitlemise juures peab Jaune (paremal) meiki,  just selle mahavõtmist. Ise ei kanna ta muidu üldse meiki, aga näitlejaamet nõuab seda ikka üksjagu. Pildil tehaksegi talle grimmi filmi «Ainult meie kolm» tarvis.
Üheks tüütumaks asjaks näitlemise juures peab Jaune (paremal) meiki, just selle mahavõtmist. Ise ei kanna ta muidu üldse meiki, aga näitlejaamet nõuab seda ikka üksjagu. Pildil tehaksegi talle grimmi filmi «Ainult meie kolm» tarvis. Foto: Erakogu

NUKU teatris algasid suvise vabaõhulavastuse „Kapten Granti lapsed“ proovid, etenduses teeb kaasa ka Türi neiu Jaune Kimmel. 

NUKU kommunikatsioonijuht Hannele Känd andis teada, et tegemist on sõna otseses mõttes suure ettevõtmisega, sest 150 rolli täidavad enam kui 50 näitlejat, lisaks on etendusse kaasatud hobune ja 100-aastane jäälõhkuja. "Jules Verne’i samanimelise teose põhjal sündivat lavastust etendatakse Lennusadama kail ja jäälõhkuja Suur Tõll pardal," täpsustas Känd.

Peaosi, kapten Granti tütart Maryt ning poega Robertit mängivad vaheldumisi Lisa Marie Silbaum ja Teele Kaljuvee-O’Brock ning Märten Männiste ja Keijo-Johann Norden. Noored valiti välja konkursil, kus osales sadu poisse ja tüdrukuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles