Suitsuprii klass sõidab batuudikeskusse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Põhikool
Türi Põhikool Foto: Silvi Lukjanov

«Suitsuprii klassi» ennetusprogrammis preemia võitnud Türi põhikooli kuuendike vanemad arvestasid laste sooviga sõita batuudikeskusse.

«Suitsuprii klassi» ennetusprogrammis loosiga preemia saanud Türi põhikooli VIb klassi juhataja Marika Lõhmus ütles, et esmaspäevasel koosolekul olid lapsevanemad seda meelt, et laste soovi sõita batuudikeskusse tuleb arvestada.
Et auhinnaraha loosinud tervise arengu instituut andis ette, et preemiat suurusega 320 eurot võib klass kasutada matka, ekskursiooni või muu põneva ühisürituse korraldamiseks, küsis Lõhmus laste soovi kohta ka instituudilt. «Igaks juhuks, et oleks kindel, ja neil polnudki selle vastu midagi. Nii sõidame 4. juunil Skyparki,» sõnas ta.

Kuigi Türilt võiks Tallinnas asuvasse batuudikeskusse sõita ka rongiga, otsustati preemiaraha kulutada bussisõidule.
Türi põhikoolist tahtsid suitsupriiks klassiks saada veel IVa, IVb, Va, Vb, VIb, VIc ja VIIb klass. Eduka lõpuni ei jõudnud vastu pidada vaid seitsmenda klassi õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles